Na meer dan 50 dagen lockdown om de verspreiding van de het nieuwe coronavirus tegen te gaan – heeft de Club de roeiactiviteiten deze week opnieuw gestart.

Na een minutieuze voorbereiding door de trainers en het bestuur, kan er terug in skiff op het water gegaan worden, weliswaar na reservatie… Het is allemaal wat ingewikkelder, maar het draait!

Onze roeiers kunnen opnieuw genieten van het water. Niet dat er niet getraind werd tijdens de lockdown: onze trainers slaagden erin via videotrainingen de roeiers in form te houden én zelfs hun conditie te verbeteren.

Bedankt aan iedereen die naar de club komt om de discipline aan te houden en zo de veiligheid en de gezondheid van allen te garanderen. Hopelijk komt er van regeringswege binnenkort een verdere versoepeling….

In elk geval, we zijn op de goede weg! SAMEN STERK en LEVE CLUB!!