Afgelopen zondag (16/08) was het spanning alom in Gent. Voor het eerst sinds de corona uitbraak, werd een officiële roeiwedstrijd georganiseerd op de watersportbaan in Gent: de 23ste jeugdduathlon van KRCG. De club had de eer de spits af te bijten in de start van het nieuwe, ingekorte wedstrijdseizoen. De maatregelen die de club daarvoor heeft toegepast waren niet min: om alles veilig te houden en in goede banen werden niet minder dan 43 vrijwilligers gemobiliseerd, en de 67 deelnemende junior roeiers waren dolgelukkig eindelijk opnieuw in competitie te mogen gaan. Het was een heel goede generale repititie voor de regatta (inclusief 10 BK wedstrijden) die op 12 en 13 september zal doorgaan.

Van uit de club willen we dan ook de vrijwilligers en de deelnemers bedanken voor de hulp en voor het vertrouwen.

Foto’s van de duathlon kan je via deze link en onze facebookpagina vinden.