De Koninklijke Roeivereniging Club Gent bestaat 150 jaar en dat wordt gevierd met een mini-expo. Hoe heeft een vereniging als deze de stad mee vormgegeven? De roeiers vertellen hun verhaal in het STAM, een biografie vol boten en binken (m/v/x). Het STAM maakt er een sport van om op zijn STAMplein fragmenten van de levende stad binnen te halen. Van 6 juni t.e.m. 28 september 2021 zal daar naast ‘De vierkante kilometer: Neuseplein en Brugse Poort’, ook erfgoed en geschiedenis te vinden zijn van roeiclub KRCG.

We nodigen je met veel plezier uit om de mini-expo ‘Gent roeit – 150 jaar Club Gent’ te bezoeken, voor alle leden van de club is dit bovendien gratis. Dit kan op een moment naar keuze, t.e.m. het einde van de expo. Reserveren is wel verplicht, dit kan via onderstaande link.

Reserveer hier je tickets voor de mini-expo over KRCG in het STAM