Roeien bij Club Gent

Roeien is een zeer mooie en een van de meest complete sporten. Het is technisch niet eenvoudig, maar bij KRCG kan iedereen het leren: er is een programma voor zowel competitief als recreatief roeien. Zowel ervaren als onervaren roeiers krijgen er begeleiding op maat zodat ze al hun potentieel kunnen ontdekken in de mooie wereld van het roeien. 

Laatste nieuws uit de club

Alles klaar voor de Duathlon zondag 16 augustus!

Alles klaar voor de Duathlon zondag 16 augustus!

Off we go!! Zondag 16 augustus zal de uitgestelde duathlon van KRCG eindelijk kunnen doorgaan. Mét de nodige maatregelen tegen verspreiding van Corona! Alles wordt zorgvuldig voorbereid... Het zal een andere editie worden dan anders, maar we gaan ervoor!

Lees meer
KRCG Duatlon gaat door!

KRCG Duatlon gaat door!

Op zondag 16 augustus kunnen de jeugdroeiers eindelijk nog eens in competitie! De traditionele duatlon in mei van KRCG is enkele maanden uitgesteld, maar nu krijgen we groen licht om er terug in te vliegen. We verwachten jullie in groot getal die zondag rond de middag...

Lees meer
Heropstart roeiactiviteiten!!

Heropstart roeiactiviteiten!!

Na meer dan 50 dagen lockdown om de verspreiding van de het nieuwe coronavirus tegen te gaan - heeft de Club de roeiactiviteiten deze week opnieuw gestart. Na een minutieuze voorbereiding door de trainers en het bestuur, kan er terug in skiff op het water gegaan...

Lees meer

Sport hostel KRCG

Door onze ligging vlak bij de belangrijkste sportcentra van Gent, naast accommodaties voor roeien, kajakken, wielrennen, atletiek, rugby, zwemmen, etc. is onze roeiclub de perfecte plaats om te verblijven tijdens een sportstage, kamp of wedstrijd.

Er kunnen tot 32 gasten verblijven in het sport hostel, en er is een eigen keuken en gemeenschappelijke living. Voor meer informatie, klik hier.

Clubhouse

In ons clubhouse kan je altijd terecht voor een hapje en een drankje voor of na de training. 

De bistro is enkel open voor leden en hun ouders tot nader order.

 

Contacteer ons

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Koninklijke roeivereniging Club Gent

Yachtdreef 2
9000 Gent

Met dank aan onze partners en sponsors